HTML

Webáruházak, avagy kereskedés a neten

Aknázzuk ki az internetes forrásokat, segítsuk egymást a profi internetes kereskedelemben.

Friss topikok

  • árkereső: Most indult egy ingyenes árösszehasonlító: www.aru.hu (2013.01.14. 16:25) Árösszehasonlító portálok
  • Amusing: @öntudatos (nem)vásárló: ááá, azt nem értékesítik újra, kidobják a kukába (gyértó nagy ívben sza... (2012.02.28. 17:43) A vásárló elállási joga
  • dde: A korábbinál írtam, de akkor itt is hogy lásd: Van itt egy érdekesség még: Áraréna.hu árösszehaso... (2010.11.01. 20:40) Árösszehasonlító portálok II
  • Gabor66: 1. A személyes átvétel esetére is vonatkozik a 8 napos elállási lehetőség? 2. Internetes vásárlás... (2009.08.17. 19:57) Szállítsunk, vagy jöjjenek érte?
  • Kovács Norbert: Szia Péter! A letöltött szoftvernél is lehetséges a 8 napon belüli elállás, ugyanis attól hogy let... (2008.08.07. 12:04) webáruházak - az első post

Linkblog

Webáruház felhő

Webáruházak és a bizalom!

2008.06.03. 09:31 :: b.peter

Nagyon fontos, hogy a vásárlók bizalmát megnyerjük a vásárláshoz! Milyen eszközeink vannak ennek eléréséhez?


A kérdés költői, de úgy gondolom érdemes beszélni róla! Nem tudom mennyire emlékeztek a 90-es évek elejére, amikor telerakták a postaládánkat olyan szórólapokkal, melyben  tökélete minőségű bőr repülősdzsekiket kínáltak potom pénzért. Amikor ezek a termékek megérkeztek utánvéttel, akkor derült ki, hogy ezeknek az alapanyaga és minősége,  nem igazán felel meg a leírtaknak.
Iszonyat nagy botrány kerekedett belőle, ekkor szigorítottak meg a postai csomagküldést, és ásták el a bizalmat az ilyen jellegű vásárlásokhoz.
Térjünk vissza a webáruházak kérdéséhez. Mit tudunk a leendő vásárlóknak nyújtani? Egy szép képet, egy leírást, és kb 100 helyen megemlítjük, hogy mi vagyunk a legbecsületesebb netes értékesítők.  Szerintem fontos, hogy megadjuk az összes elérhetőségünket, és egy olyan telefonszámot amin utolérhetnek minket, hiszen a leggyakrabban csak azért hívnak minket, hogy valami fatális baromságot kérdezzenek, ami egyébként szerepel a weblapon.
Amennyiben e-mailen kérdeznek, akkor a lehető legrövidebb időn belül válaszoljunk, inkább nézzük meg leveleinket hétvégén is, hiszen az bizalmat kelthet a leendő vásárlóban, ha egy szombati éjjel elküldött levelére már vasárnap megérkezett a korrekt, pontos válasz.

A bizalomhoz tartozik, hogy léteznek különböző érdekvédelmi szervezetek, ezek most vannak kialakulóban, jómagam két komoly szerveződésről tudok, és már folynak szócsaták, hogy kié lesz az életképesebb, de lehet, hogy egy nevető harmadik lesz a nyerő!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webaruhazak.blog.hu/api/trackback/id/tr57500838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása