HTML

Webáruházak, avagy kereskedés a neten

Aknázzuk ki az internetes forrásokat, segítsuk egymást a profi internetes kereskedelemben.

Friss topikok

  • árkereső: Most indult egy ingyenes árösszehasonlító: www.aru.hu (2013.01.14. 16:25) Árösszehasonlító portálok
  • Amusing: @öntudatos (nem)vásárló: ááá, azt nem értékesítik újra, kidobják a kukába (gyértó nagy ívben sza... (2012.02.28. 17:43) A vásárló elállási joga
  • dde: A korábbinál írtam, de akkor itt is hogy lásd: Van itt egy érdekesség még: Áraréna.hu árösszehaso... (2010.11.01. 20:40) Árösszehasonlító portálok II
  • Gabor66: 1. A személyes átvétel esetére is vonatkozik a 8 napos elállási lehetőség? 2. Internetes vásárlás... (2009.08.17. 19:57) Szállítsunk, vagy jöjjenek érte?
  • Kovács Norbert: Szia Péter! A letöltött szoftvernél is lehetséges a 8 napon belüli elállás, ugyanis attól hogy let... (2008.08.07. 12:04) webáruházak - az első post

Linkblog

Webáruház felhő

Webáruház kezdetek

2008.05.21. 19:23 :: b.peter

Kezdjük az elejéről, nincs webáruházunk és szeretnénk a portékánkat a neten is értékesíteni, tehát szükségünk lesz egy webáruházra, és közel félmillió forintra (na jó háromszázezer), hogy egy profi céget megbízzunk.
Amennyiben ez az összeg nem áll rendelkezésre, akkor bajban vagyunk, és nem lesz egy olyan profi webáruházunk mint a pixmániának, vagy az edigital-nak, vagy a bookline-nak.
Azért egy megoldástól óvok mindenkit, ne az ismerősünk középiskolás fiával készítessük el, - elképzelhető, hogy egy szép csillogó shopunk lesz, de a vásárlások valószínűsíthetően elmaradnak majd.
A jelszó: kevés pénzből valami jót!

 

Két lehetőségünk van:

  • Bérelhetünk egyet, havonta 2 -10 e Ft között mozognak az árak, ez attól függ, mit szeretnénk, a termékmennyiség általában az első kérdés, és a legextrább az, hogy össze legyen kapcsolva valamely ár-összehasonlító oldallal.
  • A másik lehetőség, hogy megtanulunk magunk összerakni egy webáruházat, nem nagy dolog, csak időigényes :) , ugyanis sok mindent meg kell tanulnunk és csak a neten való leírásokra támaszkodhatunk.

Nevessetek egy jót, de én a kettő kombinációját javasolnám, béreljünk egy számunkra megfizethető shop-tárat, és kezdjünk el tanulni.

A végére pedig a legfontosabb, vannak nálunk okosabb, tapasztaltabb emberek, nézzük meg, hogy Ők hogyan készítenek, illetve vezetnek egy webáruházat, ne szégyeljünk a konkurenciától tanulni!


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://webaruhazak.blog.hu/api/trackback/id/tr67480724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hafefe · http://www.east-box.net 2008.06.13. 11:05:45

Nagyon ígéretesnek mutatkoznak a leírásaid, kíváncsian várom a bejegyzéseket, éppen webáruházat szeretnénk. Igaz még nem nagyon tudjuk merre induljunk, de biztosan adsz még jó 5leteket :)
Köszi!

b.peter · http://www.joomlatanfolyam.com 2008.06.15. 20:28:20

Kedves hafefe!
Köszönöm szépen a biztatást :)
Úgy gonodolom, hogy egy webáruháznál igen fontos, hogy hogyan kerül a vásárlóhoz a termék, hamarosan a szállítási lehetőségekről írok.
B.Péter
süti beállítások módosítása