HTML

Webáruházak, avagy kereskedés a neten

Aknázzuk ki az internetes forrásokat, segítsuk egymást a profi internetes kereskedelemben.

Friss topikok

  • árkereső: Most indult egy ingyenes árösszehasonlító: www.aru.hu (2013.01.14. 16:25) Árösszehasonlító portálok
  • Amusing: @öntudatos (nem)vásárló: ááá, azt nem értékesítik újra, kidobják a kukába (gyértó nagy ívben sza... (2012.02.28. 17:43) A vásárló elállási joga
  • dde: A korábbinál írtam, de akkor itt is hogy lásd: Van itt egy érdekesség még: Áraréna.hu árösszehaso... (2010.11.01. 20:40) Árösszehasonlító portálok II
  • Gabor66: 1. A személyes átvétel esetére is vonatkozik a 8 napos elállási lehetőség? 2. Internetes vásárlás... (2009.08.17. 19:57) Szállítsunk, vagy jöjjenek érte?
  • Kovács Norbert: Szia Péter! A letöltött szoftvernél is lehetséges a 8 napon belüli elállás, ugyanis attól hogy let... (2008.08.07. 12:04) webáruházak - az első post

Linkblog

Webáruház felhő

Árösszehasonlító portálok II

2008.12.09. 09:42 :: b.peter

Folytatnám az ár-osszehasonlító portálok jellemzését.
Az árukereső:
Simán ment mindent, a dumpot is elkészítettem, pillanatok alatt felkerült a site a tartalma, igaz a kategóriában az Ötvenedik oldalra, de valaki már kiesett, így most már 8. oldalon megtalálhatóak a dísztárgy rovatban. Persze az árukeresőnek is lenne mit fejlesztenie, vagy egy picit odafigyelni, mert nem tudom elképzelni, hogy a dísztárgy kategóriában mit keres a félfamentes A4 rajzlap.
Az árgép is megjelenítette a termékeimet, igaz semelyik kategóriába nem volt képes besorolni termékeket, csak akkor lehet megtalálni, ha valaki rákeres. Nem értem, olyan nagy probléma egy kategóriát létrehozni? Pedig a kutya kategória létezik 3 (!) db termékkel. A kategóriáknál tartva pedig van egy egyéb kategória, ahol tényleg minden ömlesztve van, mint a jóboltban: a bébiételtől kezdve az autó-felszereléseken keresztül a hangszerekig. Azt hiszem mindenkinek jobb lenne egy átlátható kategória rendszer.
Az árguru-n is  regisztráltam, ott azt az információt kaptam, hogy akkor jelenítik meg, ha visszaküldöm a szerződést, persze mondanom sem kell, hogy nem érkezett meg…
Kirakat: itt egy icipici protekcióm volt, ennek ellenére több mint egy hónapja nem jelennek meg a termékeim, holott az ajándékozási szezonnak lassan vége a webáruházak tekintetében.

Az lenne a jó, ha ezt a hármat összegyúrnánk és egy lenne belőle! Az árgép ugye ingyenes, mit várhat el az ember tőle, az árukeresőnél kaptam 10 000 ft –nyi ingyenes átkattintást, ami fogy, hála az origóvásárlásnak, innen több kattintás érkezik, mint az anya site-ról. A kirakaton egy hónapnyi ingyenességet adnak, tehát nem vagyok fizetős ügyfél egyik site-on se, és azt hiszem nem is leszek, ha ennyire semmibe vesznek!

1 komment

Címkék: marketing vásárlás web üzlet online webshop vállalkozás webáruház shop

A bejegyzés trackback címe:

https://webaruhazak.blog.hu/api/trackback/id/tr54812679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dde 2010.11.01. 20:40:38

A korábbinál írtam, de akkor itt is hogy lásd: Van itt egy érdekesség még: Áraréna.hu árösszehasonlítás szolgáltatásokra! (fodrász, kőműves, könyvelő stb)

Erre mondj véleményt légyszi!
süti beállítások módosítása